info & aanmelden

Informatie

Bent u een agrarische ondernemer met interesse in duurzame landbouwpraktijken en het sluiten van kringlopen op uw eigen bedrijf? Dan zijn de Werkplaatsen Kringlooplandbouw voor u. Dit initiatief, mogelijk gemaakt door de Biodynamische Vereniging, het ministerie van LNV en de EU, biedt een uitgebreide training voor ondernemers die de principes van kringlooplandbouw willen toepassen en werken aan een gezonde bodem.

De training is praktisch van aard en wordt verzorgd op ervaren biodynamische bedrijven door deskundige trainers, zoals het Louis Bolk Instituut, Land & Co en ervaren biodynamische boeren. Tijdens de vierdaagse training werkt u aan een concreet plan voor uw eigen bedrijf, gericht op het sluiten van kringlopen en het verminderen van afhankelijkheid van externe inputs.

Daarnaast gaat u samenwerken met de natuur en de omgeving, en leert u hoe u kosten kunt verminderen door minder aanvoer van (kunst)mest en gebruik van gewasbeschermingsmiddelen. Dit alles met behoud van uw productie en inkomsten voor gezonde producten.

Aanmelden

Bent u geïnteresseerd in deelname? U bent van harte welkom bij een van de Werkplaatsen Kringlooplandbouw. We kijken ernaar uit om samen met u aan de slag te gaan voor een duurzamere toekomst van de landbouw.

Aanmeldingen verlopen via de website van de BioAcademy. Klik hieronder op het logo van de BioAcademy om het overzicht te bekijken van alle trainingen of klik op de werkplaats om direct naar de desbetreffende training te gaan.